Pulpe de pui umplute,in foietaj

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 6492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita
  • 1 foaie aluat foietaj
  • susan
  • oregano
  • ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute,in foietaj:

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun  intr-un vas in care adaugam apa cat sa le cuprinda .putina sare si dam apoi la foc unde  tinem  circa 10 min .In acest timp avem grija sa indepartam cu ajutorul unei spumiere spuma care se formeaza.Scoatem carnea cu ajutorul unei spatule pe o farfurie.In timp ce carnea este la fiert facem urmatorul amestec intr-un bol: sare,piper,oregano,cascavalul ras,ardeiul taiat cubulete mici si uleiul.Amestecam bine si ungem cu acest amestec fiecare bucata de carne pe partea interioara apoi rulam.Taiem foietajul in patrate de circa5/5 cm.Imbracam fiecare rulou de carne umpluta in foietaj,il ungem cu ou batut  si apoi tavalim  prin susan.

Cand toate sunt imbracate in hainute...............hihihi.............le asezam intr-o tava captusita in prealabil cu hartie pergament.
Dam la cuptor si tinem pana cand  foietajul prinde o culoare galben-maronie iar apoi scoatem din cuptor.
Se servesc ca aperitiv atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute,in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

12.01.2013, 20:53

Tare mult imi mai plac inca de cand le-am vazut pe blog.As papa si eu asa ceva

Geanina87 1

12.01.2013, 23:52

tare bun

ANNA_46 1

13.01.2013, 01:13

Ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute