Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor

de Sidy in Pui, 15 Noi 2012 | 5861 vizualizari

 

Reteta simpla dar foarte gustoasa, asa ca...reteta cu numarul 600....!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 2 linguri mustar
  • 4 linguri ulei de masline
  • 7 cartofi
  • 70 g pesmet
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 3 linguri sos soia
  • 1 varf cutit praf chilli hot
  • 1varf cutit sare aromata cu verdeata
  • zeama de la o lamaie
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor:

Pulpele de pui le folosim fara pielita.

Intr-un bol amestecam 2 linguri ulei cu mustarul , sosul de soia si 1/2 din cantitatea de usturoi,apoi chilli si sare  la care adaugam zeama de lamaie. Omogenizam bine compozitia.

Pulpele le crestam cu cutitul si cu ajutorul unei pensule le ungem cu sosul obtinut, pe ambele parti.

Curatam cartofii si ii taiem in 4. Intr-un bol mai mare amestecam 2 linguri de ulei cu cealalta jumatate de usturoi si cu patrunjelul verde tocat. Adaugam cartofii taiati pe care ii amestecam bine cu compozitia de ulei si patrunjel.

Intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt, montam pulpele, dupa ce au fost trecute prin pesmet pe ambele parti. Adaugam cartofii si o canita de cafea umpluta cu apa.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade C aproximativ o ora pina se coc pulpele si cartofii. Scoatem tava si intoarcem pulpele pe partea cealalta pentru inca 10 minute, sa se rumeneasca frumos.

La servire montam pe farfurie cate o pulpa, un cartof si salata sau muraturi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

17.11.2012, 14:06

Sidy = papa bun
Felicitari !!! La cat mai multe retete gustoase

Sidy 1

17.11.2012, 17:08

Va multumesc frumos din tot sufletul si va tzuc cu drag !

RuxyRux 1

18.11.2012, 00:57

Felicitari din toata inima draga mea Sidy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor