Pulpe de pui la tava

de RuxyRux in Pui, 24 Ian 2016 | 7163 vizualizari

 

O reteta incredibila! Iese tare gustoasa friptura...cu usturoi..muuult usturoi...sa faceti si voi......daca va e pofta! Garnitura la alegere...piure de cartofi sau legume la cuptor! :D :))) :x

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe de pui maricele
  • o canita de ulei de masline
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 capatana mare de usturoi
  • o crenguta de rozmarin
  • 3 foi de dafin
  • 150 ml vin
  • cate un praf bun din urmatoarele condimente: usturoi, rozmarin, maghiran, piper,
  • o jumatate de lingura boia dulce afumata
  • apa cat sa ajunga la jumatatea pulpelor
  • sare de Himalaya( sau de mare) dupa gust
  • un mar mare taiat in jumatate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tava:

Se curata pulpele, se spala, se pun in tava cu ulei, impreuna cu ceapa taiata in doua, cu usturoiul spalat cu tot cu coaja si taiat in jumatate si se calesc usor, se adauga condimentele, marul, apa, si se  pune tava la foc mic pe aragaz timp de 15 minute, avand grija sa intoarcem pulpele de doua ori pe ambele parti. Adaugam si vinul si mai lasam pe foc un minut.

Punem tava la cuptor pana se rumenesc pulpele si avem grija sa le stropim cu sosul din tava de cate ori pe parcursul coacerii.

Cu aceasta reteta friptura iese o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]