Snitel din piept de pui, copt

de Sidy in Pui, 29 Ian 2011 | 4704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui, copt:

Pieptul de pui taiat in felii se sterge bine cu prosop de hartie. Se condimenteaza , apoi se da prin faina , ouale batute bine si prin pesmet.
Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu unt , pe care punem feliile de piept de pui si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca bine.

Se intorc feliile pe cealalta parte , cand sunt coapte pe o parte.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Daca vi se par prea crocante snitelele, le puneti intr-un vas Yenna acoperit sub care aveti o cratita cu apa ce fierbe. Tineti snitelele acolo pina sunt potrivit de moi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui, copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]