Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco

de reisnaor_2006 in Pui, 16 Noi 2014 | 7178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr branza topita Delaco
  • 100 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • rosii cherry
  • unt
  • 1 ou
  • 1 ardei
  • 50 gr smantana
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco:

Pulpele le punem la fiert cu un cub de knor.Sunca,ceapa si ardeiul taiate marunt se calesc in putin ulei.Intr-un vas termorezistent punem bucati de unt,felii de branza topita,pulpele fierte,sunca,ceapa si ardeiul calit,felii taiate de cascaval,branza topita si d-am la cuptor pana se rumenesc pulpele.

Oul il batem cu sare si piper,adaugam smantana si lg de faina si facem un sos care il turnam peste compozitia din tava,rosii cherry si mai lasam la cuptor pana se leaga sosul.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu legume