Pulpe de pui in sos de sfecla rosie

de Bya Ralu in Pui, 16 Iul 2012 | 3946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 bucata de sfecla rosie fiarta
  • ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 canita de vin rosu
  • ulei masline
  • sare,piper alb,frunze de ardei iute
  • 1 cutie de rosii cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de sfecla rosie:

Pulpele le punem in apa cu sare la fiert timp de 15-20 minute.Intr-o tigaie punem ceapa taiata marunt,ulei de masline,usturoiul il dam pe razatoarea mica,iar sfecla pe razatoarea mare.Se pun toate la calit,dupa care se stinge cu vin rosu,condimentam si punem pulpele,se adauga si cutia de rosii cubulete,si se mai completeaza cu apa daca mai e nevoie,se lasa pana scade sosul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos si cus-cus