Pulpe de pui in sos

de getix in Pui, 3 Iul 2011 | 4504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui,
  • 100 ml vin, 
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 2 linguri bulion,
  • 1 lingurita boia dulce, 
  • 1/2 lingurita boia iute,
  • 1 lingurita oregano, 
  • cimbru,
  • sare,
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos:

Pulpele de pui se spala si se curata de piele . Intr-un bol se pregateste sosul din ingredientele de mai sus (se amesteca toate condimentele cu uleiul si vinul) apoi se rastoarna peste carne. Daca mai este nevoie de lichid se completeaza cu putina apa .

Se introduc la cuptor. Se servesc cu  diferite garnituri  .

Eu am ales  piure de cartofi  si cu  salata de castraveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si usturoi