Pulpe de pui in bere neagra la cuptor

de ela in Pui, 12 Noi 2014 | 9778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • chili
  • curry
  • boia dulce
  • 1 cutie bere neagra (e buna si cea blonda)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in bere neagra la cuptor:

Pregatim pulpele cu cateva ore inainte si le lasam la rece.

Spalam pulpele si le uscam.

Facem un amestec din toate condimentele si le amestecam cu ulei intr-un castron mai mare,apoi trecem pulpele prin amestec.

Punem pulpele intr-un vas termorezistent si turnam berea peste ele.Dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in bere neagra la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui si cartofi noi la cuptor