Carnea o spalam, o stergem cu un prosop de bucatarie.
Intr-un bol, amestecam condimente dupa gust si condimentam carnea.
Intr-o tigaie, incalzim uleiul si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-un bol care il vom acoperi.
In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata marunt si o calim putin, adaugam rosiile spalate si tocate, lasam sa se caleasca putin impreuna cu ceapa, dupa care adaugam ardeii tocati marunt, conserva de rosii, condimente dupa gust, busuiocul tocat si lasam cca. 5 min sa fiarba.
Intr-o tava unsa cu ulei, adaugam carnea (eu am adaugat si cateva felii de gusa prajita), cartofii curatati, spalati si taiati in 8, deasupra sosul de rosii, usturoiul taiat felii, supa de pui.
Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incalzit, cca. 30 - 40 min (verificam daca cartoful este gata).