Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2011 | 7007 vizualizari

 

Tare buna si sanatoasa mai este carnea de curcan.Nu-i asa ca si voua va place?................va invit sa serviti.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de curcan dezosate
  • 2 lamai
  • 3-4 fire de usturoi verde
  •  cimbru uscat
  • boia de ardei
  • 1 lingura ulei de masline
  •  1 cana cu vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde:

Spalam pulpele,indepartam pielita si apoi le lasam la scurs.In timp ce stau la scurs facem urmatorul amestec:punem intr-un bol uleiul de masline (1 lingura),usturoiul verde(inclusiv frunzele) pe care il taiem marunt(dar nu foarte marunt), cimbrul,zeama de la o lamaie,un varf de cutit de boia iute si vinul.Amestecam bine.Condimentam cu sare si piper pulpele de curcan dupa care le asezam intr-o tava. Turnam amestecul de mai sus peste ele.Taiem cealalta lamaie rondele subtiri si asezam peste pulpe.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor unde lasam circa 30 min. dupa care scoatem cu grija folia de aluminiu si mai lasam circa 15-20 min pana ce pulpele se rumenesc frumos.Scoatem apoi friptura din cuptor , o lasam  sa se odihneasca putin............hihihi,dupa care taiem felii si servim..

Sosul din tava il punem intr-o sosiera si il servim alaturi de friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu lamaie si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker