Pulpe cu ceapa si rosii

de _Alina_ in Pui, 23 Oct 2012 | 4658 vizualizari

 

Dragilor, azi am hotarat va servesc cu ceva mai rustic... Reteta am invatat-o de la mama-soacra. Dansa face un pui la ceaun extraordinar de gustos, eu l-am facut la tigaie, dar mere' si asa :D

 

INGREDIENTE

  • - 3 pulpite
  • - 2 cepe de marime medie
  • - 2 rosii
  • - 1 cana vin alb
  • - 1 lingurita otet balsamic
  • - 1 lingura ulei
  • - 1 lgt pasta de tomate
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu ceapa si rosii:

1. Spalam pulpele, le stergem cu un prosop de hartie si le punem in tigaia cu uleiul incins.

2. Prajim pulpele pana devin aurii (5-8min) pe fiecare parte.

3. Adaugam otetul balsamic si vinul, acoperim cu un capac si lasam asa pana scade lichidul aproape de tot (~20 min).

4. Punem ceapa taiata julien si rosiile cuburi si ami lasam pe foc cam 7 minute.

5. La final adaugam pasta tomata & sarea si mai lasam 2 min.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti indeparta pielea si grasimea!

2

Iese si mai gustos cu pui de tara ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui cu mamaliguta si spanac