Pulpa porc dulce-acrisoara

de mosuletulene in Porc, 8 Feb 2015 | 5413 vizualizari

 

e simplu si firesc sa o-mpartasesc...

 

INGREDIENTE

  • O bucata pulpa porc cu grasime
  • 2 linguri gem portocala
  • o lingurita piper boabe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura otet balsamic
  • sare
  • piper proaspat macinat/zdrobit
  • 2 linguri de ulei
  • cuisoare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa porc dulce-acrisoara:

1. Am zdrobit intr-un mojar de lemn sare bruta si piper verde, foarte bine, cu care se presarat bine carnea. Intr-o tigaie incinsa cu ulei se pune bucata de carne sa se rumeneasca frumos pe toate partile. Se scoate dupa si se aseaza intr-o tava de cuptor si se presara cu ceapa taiata soldatei si se lasa la foc mic pentru 3 ore ;)

2. Otetul, gemul, usturoiul zdrobit si tocat marunt  si piperul boabe usor strivite de amesteca pe foc. Dupa doua ore si jumatate se scoate carnea din cuptor si se unge cu aceasta compozitie. Cuisoarele se infig din loc in loc pentru decor si gust.

3. Se pune din nou carnea la cuptor pentru ultimele 30 de minutesi cand este gata se scoate bucata de carne si se pune in folie de aluminiu si se lasa 10 min inainte de taiere si servire.

Spor si pofta buna!!! ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa porc dulce-acrisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

09.02.2015, 23:41

Total pe placul meu . Usor de preparat si interesanta . Se intampla ca am gem de portocale

Bya Ralu 1

10.02.2015, 14:08

adry88 1

11.02.2015, 15:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu mustar si bere