Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Aug 2013 | 7591 vizualizari

 

Cine doreste!?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vita
  • o doza de bere bruna (cel mai mult imi place Silva)
  • 2 morcovi potriviti
  • un ardei iute
  • o capatana de usturoi
  • 10-15 frunzulite de busuioc verde
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc:

Dupa ce am curatat bine carnea de vita si am spalat-o, in apa rece, o uscam usor cu un servet de hartie si o punem la prajit intr-o tigaie acoperita cu un capac. O lasam sa se patrunda bine si adaugam, pe rand, morcovul, usturoiul feliat si ardeiul iute. Lasam sa fiarba totul, acoperit, cam 10-15 minute si adaugam si berea bruna. Cand s-a evaporat berea, adaugam sucul de rosii/bulionul, potrivim de gust cu sare si presaram si busuiocul tocat marunt. Mai lasam 10 minute pe foc si gata! Se serveste cu pofta, si cine doreste, cu un pui de mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Dya Daniela Andrei 1

30.08.2013, 11:22

Multumesc!

Krystyan Trendy 1

07.07.2014, 19:25

Ce bunatate!

Dya Daniela Andrei 1

07.07.2014, 19:45

Chiar este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]