Escalop de vacuta cu legume

de mihaelar63 in Vita, 29 Dec 2012 | 6288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 tija telina [ apio]
  • 2 linguri pasta rosii
  • boia rosie de ardei
  • Cimbru
  • Chimen
  • patrunjel verde
  • ardei iute
  • orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vacuta cu legume:

Legumele se curata, se spala ,se taie : ceapa julien, ardeiul si telina cubulete

Carnea de vacuta se feliaza si se bate  cu batatorul de snitele .

Fiecare felie se condimenteaza cu sare ,piper , se da prin faina alba si se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana devine rumena .[ se scot pe o farfurie alaturata ]

Separat se calesc legumele usor , se adauga pasta de rosii , boiaua , putina sare,. se amesteca si se ,, stinge'' doua cani de apa .

Se pun feliile de carne prajite in  vasul cu legume si sos de rosii . Se presara un praf de cimbru si chimen .

 Am mai fiert 20 min.

 Am servit cu orez fiert simplu si asezonat cu patrunjel si ardei iute  .

TIPS-URI

1

Se poate folosi o alta garnitura preferata . De exemplu merg foarte bine pastele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vacuta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

diaconta 1

29.12.2012, 20:18

vaaaaaai Mihaela,as putea sa ma indragostesc de farfuria asta

mihaelar63 1

29.12.2012, 22:09

Dragoste la prima vedere cine-ar fi crezut ...

ANNA_46 1

31.12.2012, 01:54

Mmm.....ce pofta mi-e , super bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop cu sos de rosii