Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi

de katty in Porc, 31 Mai 2020 | 6954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa porc (700 gr)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de ulei
  • 100 ml vin rose
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi:

Asezam pulpa spalata intr-o tava.

Presaram condimentele (sare, piper, boia, cimbru) si masam usor carnea. Stropim carnea cu ulei.

Punem vinul in tava, foaia de dafin  si cateii de usturoi. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor. Lasam 30 de minute, dupa care scoatem folia. Stropim carnea din cand in cand cu sosul format. Lasam carnea pana se rumeneste frumos.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]