Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

de JulyCris in Porc, 20 Mai 2014 | 4637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 10 graunti de usturoi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 2-3 linguri faina
  • sare,piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii:

Intr-o cratita punem uleiul la incins.Adaugam carnea spalata si taiata in bucati potrivite. Prajim putin pe ambele parti.Adaugam apoi ceapa taiata marunt si ciupercile si mai calim putin.Adaugam sare si piper, punem apa peste si lasam la fiert.Mai amestecam din cand in cand.Cand carnea e aproape fiarta,adaugam pasta de tomate.Usturoiul il puteti adauga taiat rondele cu 10-15 minute inainte de a opri focul sau pisat marunt chiar cand e gata mancarica. Incercam carnea si daca este fiarta,adaugam faina amestecata cu putina apa si amestecam continuu.Mai lasam la fiert 15 minute.Oprim focul si adaugam usturoiul(dupa caz) si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

20.05.2014, 19:25

Buna ,buna!

Rocsi 1

20.05.2014, 19:40

Un preparat gustos!

robert_b 1

13.07.2014, 20:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos