PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR

de Retete_Haplea in Oaie, 7 Apr 2015 | 3831 vizualizari

 

Pentru aşa delicatesă
Nu aşteptaţi Paştele viitor
Să se mai tot găsească miel
Prin piaţă, prin congelator…

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de miel
  • Pt macerat:
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 lingurite de cimbru uscat
  • 2 lingurite maghiran
  • sare, piper
  • 3-4 catei de usturoi pisat
  • 1 lingurita miere
  • boabe de piper rosu
  • cateva foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR:

- amestecam condimentele (cu usturoiul pisat)  intr-un bol. Adaugam vinul si uleiul de masline. Acoperim carnea cu acest amestec de condimente
- acoperim cu o folie si lasam la frigider macar 24 ore.
- Dupa timpul de racire, asezam carnea intr-un vas termorezistent, turnam baitul in care  a stat si mai putem turna un pahar de vin si un pahar de apa.
- Acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor pentru circa 40 minute. Apoi dam folia la o parte si mai lasam la rumenit inca maxim o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE MIEL MACERATA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor