Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii

de La Ancuta in Curcan, 1 Dec 2010 | 12439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-700 g pulpa de curcan dezosata
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 1/2 cana de apa
  • Pentru marinata:
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura mustar
  • 1 frunza de dafin
  • 30 ml otet balsanic
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii:

Amestecam bine toate ingredientele pentru marinata.

Carnea se spala, se portioneaza si se condimenteaza. Adaugam carnea peste marinata si amestecam bine. Acoperim si dam la frigider 30 de minute.

Scoatem carnes din frigider si o asezam in tava. Adaugam marinata peste carne siar apoi ceapa taiata marunt.

Amestecam bulionul cu pasta de ardei, cimbrul si apa si le punem peste carne.

Acoperim cu un capac sau cu folie de auminiu si dam la cuptor pentru 1 ora.

Luam capacul si mai lasam 10 minute, sa se rumeneasca.

Noi am servit cu muraturi si galuste de mamaliga cu ciuperci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan marinata, cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]