Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 28 Oct 2019 | 6014 vizualizari

 

Fraged si foarte bun. Inspirat de Mirela.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan (900g)
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei verde
  • 50ml ulei
  • condiment pentru pui
  • boia dulce
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 50ml vin rosu
  • 50ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot:

Pulpa se curata, se spala si se sterge.

Se presara cu condimente si se maseaza.

Se curata ceapa, cartofii, ardeii, morcovul si se taie bucati potrivite.

In vasul slow cookerului Crock-Pot se pun uleiul, legumele, condimente, sare si se amesteca.

Deasupra se pune pulpa de curcan.

Se toarna vinul, apa si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High pentru 5 ore.

Eu l-am bagat si la cuptor pentru 15 minute pentru culoare.

Se serveste cald.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L