Pulpa de curcan cu anghinare si praz

de katty in Curcan, 3 Ian 2016 | 3677 vizualizari

 

Daca nu va place pulpa gatita intreaga puteti sa o taiati in bucati mai mici.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan(aproximativ 1,3 kg)
  • 2 fire praz
  • 1 conserva anghinare
  • 350 ml sos de rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • coaja rasa de portocala
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • boia picanta
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu anghinare si praz:

Spalam pulpa de curcan, o tamponam bine cu un servet uscat, apoi  o frecam bine cu un amestec de sare,piper macinat si putina boia.Punem pulpa intr-o tava, o stropim cu uleiul, apoi acoperim tava cu o folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit.  Dupa 30 de minute, scoatem folia de aluminiu si lasam carnea in continuare stropind din cand in cand carnea cu uleiul din tava, pana  se rumeneste. Cand carnea a capatat o culoare frumoasa, adaugam  in tava cateii de usturoi curatat si taiati in jumatati si prazul taiat  rondele subtiri. Lasam  cateva minute, pana usturoiul isi elibereaza aroma si prazul incepe sa se inmoaie si adaugam sosul de rosii, sare, piper negru macinat si coaja rasa de portocale.Cu 5 minute inainte de a fi gata punem anghinarea taiata in bucati mai mici. Servim cu patrunjel verde presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu anghinare si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]