Ardei umpluti

de monike in Curcan, 5 Iul 2011 | 4900 vizualizari

 

Doamnelor , ce sa va zic, ardeiul umplut la noi e un motiv in plus de sclifoseala:
eu vreau cu smantana, eu vreau cu iaurt (da nu dala din celalat),eu vreau cu verdeata si cu iaurt, eu vreau numai cu verdeata....Asa ca ... am pe alese...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei (cam 10 buc),
  • 2-3 rosii,
  • 1kg de carne tocata (eu am folosit de curcan),
  • 4 cepe,
  • o cescuta de orez,
  • o legatura patrunjel,
  • cateva fruze de cimbru proaspat,
  • un ou,
  • piper boabe si macinat,
  • 2 foi de dafin,
  • 4 linguri bune de bulion,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Amestec carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cu orezul, patrujelul, sarea, piperul macinat si cimbrul. La acest amestec adaug si un ou.

Ardeii spalati si curatati bine in interior ii umplu cu compozitia de mai sus si le pun capac cate o feliuta de rosie. Ii pun intr-o cratita si ii acopar, un sfert, cu apa . Pun capacul si las la fiert 30min. Apoi pun bulionul, foile de dafin, sare, piper boabe si dau la cuptor pana se rumeneste.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan