Pui Shanghai

de Lau in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 6848 vizualizari

 

inspirata de la licuta,numai ca eu le-am rumenit cam tare

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • curry
  • 50 ml apa minerala
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • 200 g fulgi de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

se taie  pieptul de pui suvite cat degetul

se maruntesc fulgii de porumb

se face o compozitie din apa,oua,curry,sare,piper,boia de ardei,faina

se ia cate o suvita si se trece prin compozitia de ou dupa care se trece prin porumbul maruntit

se prajesc in uleiul incins la foc potrivit

TIPS-URI

1

eu am uitat sa pun mustar

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si ciuperci brune