Pui Shanghai

de LicutaMarin in Pui, 29 Mai 2011 | 54630 vizualizari

 

O reteta plina de arome si un fel de mâncare la care te gândeşti când vine vorba de mâncăruri asiatice.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 100 gr faina
  • 3 oua
  • 50 ml apa minerala
  • 1/4 lingurita curry
  • 1/4 boia iute de ardei
  • 3 lingurite mustar iute
  • sare, dupa gust
  • 200 gr fulgi porumb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

1. Se taie pieptul de pui suvite cat degetul mic.
2. Se maruntesc fulgii de porumb, dar nu prea fin.
3. Se face o compozitie ca pentru snitele din: oua, faina, apa minerala, curry, boiaua de ardei, mustar si sare.
4. Se ia cate o suvita de piept, se trece prin compozitia de mai sus apoi prin fulgii maruntiti si se prajesc in ulei bine incins, la foc potrivit.
5. Se servesc cu legume sau cu sos de maioneza cu usturoi. Noi am servit cu cartofi noi la cuptor, condimentati cu coriandru si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui imbracat in bacon