Piept de pui cu sos de smantana si ardei

de La Ancuta in Pui, 16 Oct 2013 | 11956 vizualizari

 

Pentru astazi va propun o mancare simpla, nespectaculoasa, dar deosebit de aromata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 3 ardei kapia
  • 300 ml supa de legume
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • curry
  • boia
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de smantana si ardei:

Curatam ceapa si o taiem marunt apoi o punem la inabusit in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri apa pana devine sticloasa.

Pieptul de pui il taiem in bucatele si il condimentam cu piper, curry si boia apoi il adaugam peste ceapa si amestecam pana cand isi schimba culoarea. Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii taiem cubulete apoi ii adaugam in cratita. Stingem cu supa de legume si lasam sa fiarba 15-20 minute.

Dam cratita de pe foc si cu o spumiera scoatem intr-o farfurie carnea si jumatate din ardei. Restul ardeilor ii pasiram cu mixerul vertical. Adaugam smantana iar apoi punem carnea si ardeii inapoi in cratita si mai lasam sa fiarba la foc mic 5 minute. Potrivim de sare si oprim focul.

Se serveste calda alaturi de garnitura pref erata. Noi am avut orez cu curry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de smantana si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si ciuperci