Pui pe pat de sare

de brunetica in Pui, 20 Oct 2011 | 4272 vizualizari

 

O reteta usoara si foarte sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • un pui ( pulpe , copanele) ,
  • sare grunjoasa,
  • piper  .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare:

Taiem puiul ( daca sant pulpe sau copanele nu le taiem ) il parlim , il spalam, il condimentam cu un pic de piper fara sare, pentru ca o sa isi traga sarea necesara de la patul de sare .

Intr-o tava asezam un strat de sare grunjos cam de vreo 2-3 degete grosime si asezam bucatile de carne. Dam la cuptor pentru circa 50-60 minunte. Nu adaugam ulei sau unt, pentru ca puiul se va face in sucul propriu. O sa va iasa o carne frageda si foarte gustoasa. Si in special sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ananas