Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt

de iry-gabriela in Pui, 23 Mai 2012 | 5063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui ,
  • sare,
  • piper,
  • 200 ml vin alb,
  • 5 catei de usturoi,
  • ulei,
  • 125 g iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt:

Se ia pieptul de pui si se spala dupa care se taie in bucati pe lung cat mai subtiri. Se da cu sare si piper dupa gust si se adauga vinul alb si se lasa peste  noapte pentru a se patrunde vinul in carne. A doua zi se pune pe gratar pieptul de pui si se lasa sa se faca bine intorcand pe ambele parti.

Separat se curata usturoiul si se piseaza, se adauga ulei si sare si se amesteca cu iaurt.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui marinat la gratar