Pui marinat in suc de portocale

de lira in Pui, 11 Iul 2010 | 6671 vizualizari

 

Pui mai fraged ca asta nu ati mancat voi .....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g stafide
  • sare
  • piper
  • ardei iute, optional (eu nu am pus)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat in suc de portocale:

Pieptul de pui se taie suvite subtiri. Se pune intr-un castron si se acopera cu sucul de la o portocala si o lamaie.

Se pun fasii de ardei, pana la urma eu am pus numai jumatate de ardei pentru ca am vrut sa fie pui cu ardei, nu ardei cu pui :P. Se adauga stafidele, usturoiul tocat, dupa care se condimenteaza cu sare, piper si scortisoara. Se amesteca bine si lasa toate la marinat pentru 20-30 minute. Dupa ce au stat la marinat, se scot fasiile de carne si se calesc in 2-3 linguri de ulei pana devin aurii, dupa care se adauga restul marinatei. Se mai lasa pe foc cateva minute pana este patruns si ardeiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat in suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

11.07.2010, 18:04

si 5 furcu

ana 1

12.07.2010, 08:13

Asta e pe gustul meu !Arata foarte bine

lia maria 1

12.07.2010, 09:22

la asa ceva ma prezint si eu o portie va rog

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui fript in ardei