Pui glazurat cu miere

de Brindusa in Pui, 29 Ian 2010 | 11307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de pui si 4 ciocanele (pulpe superioare)
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 catei de usturoi, rasi fin
  • 2 cm de ghimbir proaspat, ras
  • 1/4 lingurita chilli
  • 2 linguri amidon de porumb (sau o lingura faina)
  • ceapa verde, pentru ornat
  • ulei pentru prajit (deep fry)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui glazurat cu miere:

Amesteca bine intr-un castron mierea, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, chilli, amidonul. Marineaza bucatile de pui in amestec pentru o ora. (Tine la frigider si din cand in cand intoarce carnea in marinata).

Intr-o tigaie mare (poti folosi un wok) incalzeste uleiul. Scurge carnea si prajeste-o la foc mediu pana e facuta bine (cam 8- 10 minute pentru ciocanele si 6 minute pentru aripi). Ai grija sa nu se arda!

Serveste imediat cu putina ceapa verde presarata, cu muraturi si garnitura de orez sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui glazurat cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi