Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor

de COSTEO in Pui, 3 Apr 2013 | 9662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg copanele de pui
  • 300 gr susan
  • 300 gr pesmet
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 l bere
  • condimente granulate,


Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor:

Copanelele se spala si se cresteaza si se pun la bait ,in bere cu sare,piper,usturoi zdrobit,rozmarin si condimenete granulate.La bait se lasa cate ore.

Se bat 6 oua foarte bine ,se pregateste intru-n bol susanul iar in alt bol pesmetul.Copanele se scot de la bait si se dau prin ou, pesmet iar prin ou si la final prin susan .

Tava se unge cu ulei ,copanelele se pun in tava si se dau la cuptor  la 170 grade.

Copanelele se intorc pe amble parti sa se rumenesca  ,cand mai sunt 20 min  de stat la cuptor se stropesc cu bere.

Pofta buna! sper sa va placa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne de pui si piure de cartofi