Pui cu legume la punga

de Bucataras Diana in Pui, 6 Mar 2017 | 8200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 fire de praz
  • 5 morcovi
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la punga:

Curatam legumele si le taiem rondele mai mari. Usturoiul il lasam intreg. Spalam si puiul, il frecam cu sare, il piperam, presaram busuioc si rozmarin pe toate partile, inclusiv inauntrul puiului. Introducem legumele in folia speciala pentru cuptor si asezam puiul pe patul de legume. Adaugam si vinul. Rasucim folia la capete si o legam strans cu clipsurile de prindere, din dotarea pachetului cu folie. Dam la cuptor pentru circa o ora, o ora si 10 minute. Pe la jumatatea timpului,scoatem tava din cuptor si intepam punga, cu un bat pentru frigaruie, din loc in loc. Cam cu 10 minute inainte sa fie gata, taiem punga si lasam puiul sa se rumeneasca un pic.

Servim cu o salata verde cu lamaie, sau orice alta salata dorim.

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]