Aripioare cu cartofi, smantana si marar

de Dea_Dea in Pui, 12 Iun 2013 | 3892 vizualizari

 

Bun de tot! :) Ca tot stateam sa ma gandesc ce sa fac , am dat peste aripioare si le-am executat :D

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • sare
  • piper
  • boia
  • curry
  • 50 ml angelli cherry
  • 150 ml apa
  • 8 -10 cartofi mici
  • 4 linguri de smantana
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu cartofi, smantana si marar:

Aripioarele se curata si se spala.

Se pun in vas de yenna si se condimenteaza cu sare, piper, boia si curry.

Se adauga apa si angelli cherry, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.

Se scot , se indeparteaza folia si se mai dau la cuptor 10 min  sa se rumeneasca, apoi se scot iarasi se se intorc si se mai lasa 10 min la cuptor sa se rumeneasca si pe partea cealalta.

Cartofii se curata si se pun la fiert.

Dupa ce sunt fierti se scot pe farfurie , se taie in doua , se pune smantana si marar.

 

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

In loc de angelili cherry, se poate pune coniac sau vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu cartofi, smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, sunca si cascaval