Pui cu legume

de donpablo in Pui, 24 Oct 2013 | 5627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de ceapa verde (se toaca separat partea alba de cea verde)
  • 1 ardei rosu (taiat fideluta)
  • 1 ardei verde (taiat fideluta)
  • 250 gr. ciuperci ( champignon, urechi de lemn, etc.)
  • 1 piept de pui (se taie cat mai subtire fasii)
  • 50 gr. telina
  • 50 gr. morcov
  • 10 gr. ghimbir
  • 2 catei de usturoi taiat marunt
  • 2 lingurite sos de stridii
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura de sos de soia
  • ulei vegetal
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume:

Intr-o tigaie incinsa se pune cam o lingura de ulei vegetal. Dupa ce uleiul s-a incins se pune la calit ceapa (partea alba). usturoiul tocat marunt si ghimbirul taiat fideluta. Cand ceapa a inceput sa prinda o culoare aurie se adauga pieptul de pui taiat fasii si ardeiul taiat fideluta. Se amesteca in continuu. Cand pieptul de pui incepe sa se albeasca sa adauga si ciupercile. Se amesteca.

Cand carnea e gata se pune sos de soia.Se amesteca. Se rade telina impreuna cu morcovul si se pune in tigaie.Se amesteca. Se adauga sosul de stridii si uleiul de susan. Se amesteca. La sfarsit se presara partea verde de la ceapa.

Mancarea se serveste calda avand garnitura orez sau paste de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la vas roman