Pui cu bere si sos de cafea

de ianculubita in Pui, 12 Iul 2013 | 3252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa
  • 1ceasca cu bere
  • 1ceasca cu smantana
  • 1ceasca cu cafea lichida
  • 1/2lingurita chimen
  • 1lingura cu menta verde taiata
  • 3linguri ulei
  • GARNITURA DE OREZ
  • 1ceasca orez
  • 3cesti apa
  • 3linguri ulei de masline
  • boabe de porumb din conserva
  • stafide
  • sos worchester
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bere si sos de cafea:

Calim ceapa in ulei incins,adaugam pieptul taiat julien,dupa ce si-a schimbat culoarea adaugam berea si lasam sa fiarba 15-20min;dupa acest timp adaugam cafeaua,smantana,chimenul si menta,lasam sa fiarba iar dupa ce a scazut si sosul a capatat consistenta potrivita,opri focul si servim cu orez sau cartofi natur

Pentru orez,in cele 3cesti de apa fierbem orezul spalat impreuna cu sare si ulei;dupa ce a fiert bine,amestecam cu stafide,porumb si putin sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bere si sos de cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ianculubita 1

13.07.2013, 13:51

mihaelar63 1

02.03.2014, 00:37

Lulu draga asa ceva n-am auzit , dar nici nu mi-am inchipuit . Obligatoriu trebuie testat

ianculubita 1

02.03.2014, 10:45

Mihaela,garantez ca are un gust deosebit de bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor cu bere