Pui cu bambus

de Brindusa in Pui, 7 Mai 2010 | 12445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe inferiore de pui, fara piele si crestate putin (mai bine merge cu fasii de piept de pui, dar eu asta am avut)
  • 3 catei de usturoi, tocati marunt
  • 5 cm ghimbir, ras mic
  • 1 telina mica, taiata bastonase
  • 1 morcov taiat bastonase
  • 1 ceapa verde, taiata in diagonala
  • 1 cutie muguri de bambus
  • 200 ml supa clara de pui
  • 3 linguri sos de peste (in loc de sare)
  • 100 ml lapte de cocos
  • 3 linguri ulei de porumb 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bambus:

Incalzeste uleiul intr-un wok si sigileaza pulpele de pui pe toate partile, pana devin aurii. Scoate pe o farfurie.La foc mediu- mare pune pe rand ghimbirul, usturoiul, telina, morcovul, bambusul, ceapa, amestecand 1 minut dupa fiecare. Pune carnea la loc in tigaie, adauga sosul de peste si supa  si lasa sa se faca carnea. Cand e gata, adauga laptele de cocos si lasa putin sa se formeze sosul.

Carnea si sosul se servesc cu taietei de orez sau orez simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bambus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez basmati in sos de rosii si pui