Ce-mi place mie aceasta prajiturica...! se preteaza la foarte multe umpluturi...am facut-o cu dovleac,branza si stafide ..acum a venit randul nectarinelor...dar sigur mai urmeaza si altele...!!!!
-spalam nectarinele ,le tocam marunt..le punem impreuna cu zaharul intr-o tigaie ,le tinem pana ce zaharu si zaharul vanilinatl este complet dizolvat,lasam sa se racoreasca
Pregatirea aluatului:
-ouale,zaharul,laptele,uleiul si putina sare se mixeaza bine
-se adauga pe rand faina in care am amestecat praful de copt si se omogenizeaza compozitia
-se toarna in tava cu hartie de copt,1/2 din aluat si se da la cuptor pentru 10-15 min
-se toarna compozitia de nectarine racorita in strat uniform si se acopera cu restul de aluat
-se introduce din nou la cuptor si se tine pana se rumeneste frumos
-rece se pudreaza cu zahar si se portioneaza.