Astazi gatim ceva nou. O prajitura usor de gatit pentru bucatarii incepatori. Se gateste usor si o recomand multora dintre voi :)
OPTIONAL: - esenta [lamaie, vanilie, rom, portocale etc.] 3 picaturi
Intr-o cana, de marime nici prea mica nici prea mare, se pune faina, zaharul si cacao.. Se amesteca cu grija. ATENTIE, PE FUNDUL CANII AMESTECATI BINE FAINA. Peste rezultatul obtinut punem oul [albus+galbenus] , laptele si uleiul.. Amestecam foarte bine toate ingredientele.. Apoi punem cana in cuptorul cu microunde, la puterea maxima [1000W] , pentru 3 minute.. Urmarim cresterea acesteia, apoi cand e gata, o scoatem cu grija. Punem prajitura pe o farfurie, asteptand putin sa se raceasca pentru a putea fi taiata si mancata.
ATENTIE -SFATURI-
- A se manca imediat dupa ce este putin racita
- A nu se adauga cocos deoarece nu va mai creste
- A nu se introduce la frigider
- Contraindicat diabeticilor