Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca

de maria_claudia in Dulciuri, 10 Oct 2010 | 14930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr piscoturi
  • 8 linguri de zahar
  • 200gr ciocolata cu lapte
  • 50gr unt
  • 300ml smantana lichida
  • zahar vanilat
  • 2 linguri coniac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca:

 Ptr crema: ciocolata se topeste cu 100gr smantana si 50gr unt.

Ptr frisca: batem 200ml smantana cu 4 linguri de zahar si zahar vanilat.

Pregatim un sirop din apa, 4 linguri de zahar, 2 linguri de coniac. Intr-un platou mai inalt, punem un strat de piscoturi insiropate, ciocolata, frisca, din nou piscoturi si imbracam in frisca. Se lasa la frigider ptr 1 ora. Se orneaza cu bombonele si cirese conifate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]