Prajitura cu magiun de prune

de RuxyRux in Prajituri, 13 Dec 2010 | 14230 vizualizari

 

Aveam de mult in plan sa fac reteta Adrianei de prajitura Agapia, si imi era pofta in acelasi timp de ceva cu magiun de prune, atunci am ales sa fac foile de la Agapia si le-am umplut cu gem...minunata...si multumesc Adriana!

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri apa
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 lingurite bicarbonat de amoniu stins cu lamaie( eu am inlocuit cu bicarbonat de sodiu, deoarece nu-mi place sub nici o forma amoniacul)
  • faina cat sa iasa un aluat numai bun de intins.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu magiun de prune:

Am amestecat ingredientele  si am framantat aluatul. Am facut 4 foi mai micute. Le-am copt pe spatele tavii la 180 grade timp de zece minute fix pe fiecare in parte. Am lasat sa se raceasca.

Le-am umplut apoi cu gem si le-am suprapus..si am lasat prajitura  sa se  inmoaie acoperind cu o folie de prospetime si cu o hartie pergament. Apoi le-am taiat frumos si le-am pudrat ...o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu magiun de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mena29 1

13.12.2010, 21:45

Sa sti ca-mi place mult prajiturica asta

RuxyRux 1

13.12.2010, 21:46

Menaaaa....multumesc

kamy 1

13.12.2010, 23:45

ce bine mi-ar pica o buc acuma 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura tavalita Sárga mignon