Prajitura cu branza

de getix in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 5057 vizualizari

 

Merge foarte bine si e ca o pasca fara blat si se face foarte repede !

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 pachet unt
  • 500 g branza dulce
  • 1 pahar mic de smantana
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 100 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Se separa albusurile de galbenus.  Untul se topeste. Se mixeaza branza cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilat , untul topit , smantana si galbenusurile . Se incorporeaza faina cernuta cu grisul si praful de copt. Albusurile  batute spuma se adauga peste crema de branza de mai sus, apoi stafidele  si se amesteca usor.

 Se tapeteaza forma de copt cu ulei apoi gris, pe toata suprafata acesteia ( daca aveti hartie de copt este ideal, eu am ramas fara ! ). Se introduce la cuptor pentru 30-40 min la foc moderat .

Dupa ce s-a copt se lasa la racit, se pudreaza cu zahar si se orneaza  dupa pofta inimii !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:29

Excelenta!

RuxyRux 1

16.05.2013, 16:20

La Muuuulti Ani draga mea! Sa fii iubita si fericita!

getix 1

16.05.2013, 20:14

multumesc din suflet, dragilor, va cu mare drag !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta