Porc la tava in sos de rosii si usturoi

de Sim0na in Porc, 9 Apr 2012 | 14516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa porc
  • suc de rosii
  • rosii in bulion cu busuioc
  • usturoi
  • ulei
  • condimente (cimbru, busuioc, boia, piper, condimente ptr carne de porc.)
  • sare
  • delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc la tava in sos de rosii si usturoi:

Carne se taie bucati, se condimenteaza si se lasa cateva ore sa-si ia aromele. Se pun bucatile intr-o tava in care ati pus putin ulei si apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, 30 min, apoi bucatile se intorc, si se mai lasa 15 min.

Intre timp se pregateste sosul: se piseaza usturoiul in rosiile pasate si se mai adauga un pic de sare. Daca este mai gros, se subtiaza cu apa.
Sosul se adauga peste carnea de la cuptor. Se mai lasa 30-40 min, la foc mic, intorcandu-se bucatile de carne.

Noi am servit cu o garnitura de piure de cartofi si ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc la tava in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

10.04.2012, 19:20

Maria68, la cat de bun este, cu siguranta se merita!
diaconta, lasa ca si eu merg la sala.. Deci Gusti eu tin cu tine!!!! Dia este o lea!!!

Alinutza80 1

10.04.2012, 21:06

Sim0na 1

10.04.2012, 21:45

Alinutza80

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu cartofi crocanti