Porc la tava cu legume

de ianculubita in Porc, 20 Sep 2011 | 4121 vizualizari

 

Dupa cum va spuneam,am primit premiul de la AFAF(condimente) si le-am incercat;citind pe pachet la ingrediente si cand am vazut:piper,chili,piper rosu am condimentat carnea "cu bun simt" iar finalul a fost bun;in reteta urmatoare,am pus condimente Texane cu mai mult simt de raspundere iar finalul a fost si mai bun,spre foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1kg ceafa de porc
  • 1lingura de amestec Texan pentru fripturi
  • 5oog cartofi
  • 1ardei gras rosu
  • 1ceapa mare
  • 1crenguta de rozmarin
  • 1ceasca ulei de masline
  • 1pahar vin
  • sare,piper
  • 4-5 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc la tava cu legume:

Carnea portionata,spalata,uscata,condimentata,am pus-o in tava cu ulei si 1cana cu apa la cuptor pentru 30min;intre timp,legumele curatate taiate felii le-am pus in alta tava si le-am condimentat cu sare ,piper,deasupra crengutele de rozmarin,carnea,sosul si uleiul de la carne,paharul cu vin,a mai fost nevoie de 1pahar cu apa,am pus o folie de aluminiu deasupra si am dat tava la cuptor 40min;am servit cu salata de varza rosie,amestecata cu fenicul,sare,ulei de masline si otet balsamic sau de mere(de care aveti).

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc la tava cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi