Porc cu vin si usturoi la tigaie

de madi_marin in Porc, 4 Ian 2011 | 14584 vizualizari

 

Atat de simplu si atat de bun....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de carne de friptura
  • 1 cana cu vin rosu
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu vin si usturoi la tigaie:

Intr-o tigaie se pune ulei nu prea mult la incins.

Bucatile de care se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pun la prajit. Dupa cateva minute se intorc , se mai lasa putin, apoi se pun vinul si inca pe atata apa fierbinte si cateii de usturoi taiati feliute. Se lasa sa fiarba pana scade sosul si carnita se rumeneste frumos.

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu vin si usturoi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale