Mazare cu chiftelute de porc

de danadanutza23 in Porc, 4 Oct 2016 | 4801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • 1 kg carne tocata de porc 
  • 1 ou
  • piper
  • delikat
  • marar
  • usturoi dupa gust
  • 1 morcov
  • jumatate de ardei rosu
  • pesmet
  • Pentru mazare :
  • 1 Kg mazare
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 1 jumatate de ardei rosu
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu chiftelute de porc:

Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cea mai fina sau folosim robotul de bucatatie. Ardeiul il tocam cat de marunt putem. Punem intr-un vas carnea, mararul tocat marunt, oul, sare, piper si usturoiul si le amestecam bine. Formam chiftelutele si le prajim in ulei bine incins.  Pentru mazare tocam ceapa,ardeiul marunt morcovul il dam pe razatoare si le calim bine, apoi punem rosia tocata marunt si mazarea. Condimentam dupa gust cu sare, piper si putin marar si punem apa cat cuprinde. Separat amestecam  faina cu apa sau lapte si cand mazarea este fiarta punem amestecul de faina si amestecam sa nu se faca cocoloase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu chiftelute de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

AndrutzaP 1

05.10.2016, 09:28

Gherca Daniela 1

06.10.2016, 15:44

buna mancarica!

mirela0911 1

06.10.2016, 21:34

E tare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii