Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru

de Dana_Retetegg in Porc, 29 Dec 2010 | 5594 vizualizari

 

O reteta facuta pe fuga, cu ingrediente putine si care dispare repede din farfurii.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • coriandru,
  • patrunjel,
  • 1 cutie (400 gr) de rosii in bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru:

Carnea de porc am condimentat-o cu boia, sare, piper si am prajit-o in ulei pe ambele parti.

Sosul l-am pregatit din 400 gr de rosii in bulion taiate, coriandru, sare si patrunjel. Am adaugat cateva linguri de apa si am lasat pe foc cateva minute.

Am servit carnea impreuna cu sos de rosii si patrunjel tocat deasupra.

Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu roşii, pătrunjel şi coriandru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu cremvusti