Polenta

de elena1988 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2010 | 7683 vizualizari

 

Reteta astaam gasit-o pe un site, dar nu mai stiu exact ,este foarte usor de facut, si foarte buna, este putin modificata de mine.

 

INGREDIENTE

  • 1ceapa,
  • 50ml de ulei,
  • sare si piper,
  • un pic de cimbru,
  • 1 lingurita de boia iute,
  • cateva ciupercute,
  • 2linguri de bulion,
  • 400gr de kaizer  si branza de oaie pentru ras deasupra,
  • 2 linguri de unt, si malai pentru mamaliguta.
  • 3catei de usturoi mari.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Polenta:

Se face o mamaliga mai moale un pic, se amesteca cu untul si se pune pe un fund de tocator mare si se intinde frumos pe toata suprafata tocatorului, se aseaza un pic de branza de oaie rasa deasupra, separat calim ceapa, dupa aceea punem kaizerul taiat bucatele mici, lasam un pic pana se rumeneste, si adaugam ciupercile, si condimetele si la sfarsit usturoiul,se toarna compozitia fierbinte peste mamaliguta se niveleaza, si se pune deasupra cata branza vreti voi, pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Polenta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

04.11.2010, 11:32

daca imi pui in fata o portie si intorci capul , am ,,ras'' tot castraveti murati imi aduc la pachet

vanilla 1

04.11.2010, 12:51

ce mai imi place mie mamaliga!!!

onuta 1

04.11.2010, 23:19

de acum sa faci mai mult, ca santem multe.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arroz al horno