Friptura de iepure

de Geanina87 in Mancaruri cu carne, 13 Iun 2012 | 7191 vizualizari

 

Si...daca ieri am facut ciorba de iepure,azi am facut friptura.

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure (am folosit pulpele)
  • 500 ml vin alb
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 frunze dafin
  • telina
  • ulei de masline
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se spala bine carnea si se asaza intr-un vas mai mare. Peste ea se pun urmatoarele: ceapa taiata solzi, morcovul rondele, telina taiata marunt, usturoiul de asemenea si el taiat marunt. Peste toate acestea se adauga vinul, frunzele de dafin, sarea, piperul, boia de ardei dar si putin ulei de masline (cam o cescuta). Se amesteca bine toate, se acopera cu o folie si se lasa la rece pana a doua zi cand se da la cuptor.  Va iesi o friptura foarte buna...dar pana sa iasa friptura, va va innebuni mirosul :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

roxanabucataras 1

14.06.2012, 08:46

si mieeee ca arata tare bine

mamaieelena 1

14.06.2012, 09:00

Geanina87 1

14.06.2012, 13:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]