Placintele cu carne

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2010 | 4937 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 2-3 cartofi fierti si dati pe razatoare
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • faina cat cuprinde

pt umplutura:

  • 300 gr carne tocata
  • 2 ardei taiati marunt
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • 1 lingura de bulion
  • condimente

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu carne:

se face un aluat din ingredientele de mai sus,se framanta bine apoi se intinde o foaie cu sucitorul.se taie foaia patratele si pe fiecare se pune umplutura apoi se ruleaza.se ung cu ou sau cu lapte si le asezam in tava,le dam la cuptor la foc potrivit 30-35 de min.

umplutura o facem astfel:calim ceapa cu ardeii,apoi se adauga carnea,se lasa putin dupa care punem bulionul,condimentele si cca 100 ml apa.lasam sa fiarba pana scade apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita cu carne tocata