Placinta floare cu branza si marar

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2013 | 11158 vizualizari

 

...este deosebita...

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 5oo g faina
  • 350 ml lapte
  • 1 cub drojdie
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri de sare
  • 1 lingura sare
  • umplutura:
  • 400 g branza de vaca si oaie
  • 3 linguri smantana
  • 1 ou
  • sare ( daca e nevoie )
  • marar
  • pentru uns 2 galbenusuri
  • 2 felii salam
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta floare cu branza si marar:

In laptele caldut am dizolvat drojdia, am adaugat zaharul amestecand bine si am prezarat un praf de faina, lasand sa creasca approx 15 minute. Intr-un vas am pus faina, ulei, sare si drojdia crescuta, amestecand si apoi am framantat aluatul. L-am lasat la crescut la loc calduros 1 ora si jumatate. In acest timp am pregatit umplutura, amestecand ingredientele si mararul tocat. Aluatul, dupa ce a crescut l-am pus pus pe blatul de lucru presarat cu faina si l-am impartit in doua, le-am intins formand doua cercuri.

Am pus compozitia de branza pe margine si in mijloc si am acoperit cu al 2lea blat. Am lipit capetele , iar in mijloc am pus un castronel, apoi am taiat marginile, apoi am incercat sa le rasucesc ( nu mi-au iesit grozav )...

Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu marar, iar in mijloc am taiat cateva bucatele de salam de sibiu. 

Sincer... a iesit grozava!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta floare cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata