Inele de ceapa

de xana in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 10155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 60 gr faina
  • 60 gr amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 180 ml lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Cepele se taie in rondele care se dau cu putina sare.

Separam oul si albusul il batem spuma iar galbenusul il amestecam cu laptele si uleiul.

Faina o amestecam cu amidonul, sarea si praful de copt, apoi ii adaugam amestecul de galbenus si omogenizam bine. Adaugam si albusul batut si il incorporam cu ajutorul unei spatule, cu miscari de jos in sus. Trebuie sa aiba consistenta unul aluat de clatite mai gros si mai pufos.

Luam fiecare inel de ceapa, il trecem prin acest amestec si le prajim in ulei din abundenta.

Se scot pe servetele si se servesc cat inca sunt calde alaturi de un sos la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lau 1

11.02.2014, 16:11

interesant

luk06 1

11.02.2014, 19:12

Am mancat ineluse de ceapa cu dulceata de ardei iute..sunt super...MULTUMESC PENTRU RETETA !!

xana 1

11.02.2014, 20:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa - Onion rings