Placinta cu dovleac DUKAN

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 18 Noi 2014 | 5488 vizualizari

 

Croaziera !

 

INGREDIENTE

  • Pt blat.
  • 5 oua
  • 9 linguri tarate ovaz
  • 250 g branzica degresata
  • Un praf copt
  • Pt umplutura.
  • 1 kg dovleac ras
  • Indulcitor dupa gust
  • Esenta vanilie
  • Scortisoara.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac DUKAN:

Pregatim blatul ,unde se amesteca toate ingredientele de mai sus ,unde obtinem o compozitie densa pe care o lasam 30 min la odihna pt a se unfla taratele.

Pe o tava de copt invelita cu hartie adaugam jumatate din compozitie si o dam la cuptor pana nu mai este asa lichida, pt circa 10 min.

Intre timp calim dovleacul cu indulcitorul esenta si scortisoara, pana ce acesta se inmoaie .

Odata ingrosat putin blatul scoatem din cuptor adaugam peste el dovleacul calit,intindem uniform si adaugam si compozitia ramasa. 

Dam la cuptor pana se rumeneste.

Deasupra am presurat putin indulcitor praf.

 Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac DUKAN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]